Hoofdgerechten/ Vegetarisch/ Vlees BBQ/ Voorgerechten/ Wijn/ Zoet

Het BBQandcooking Paasmenu

Het BBQandcooking Paasmenu

Wij hebben ook speciaal voor Pasen een lekker menu samengesteld. We hebben weer voor de BBQ liefhebbers en voor de kookliefhebbers iets bedacht. En natuurlijk mag ook een vegetarisch menu niet ontbreken!

Laat je inspireren, kies een menu, een apart gerecht óf stel jouw eigen menu samen!

Fijne Paasdagen en vooral; geniet van elkaar èn van lekker eten!

Het BBQandcooking Paasmenu 2021:

Menu BBQ:

Voorgerecht: Gevulde portobello met brie en pijnboompitten

Hoofdgerecht: Lamsrack met geroosterde tomaatjes, geroosterde venkel en gepofte zoete aardappel

Wijntip: La Palma Merlot

Nagerecht: Krentenbroodpudding van de BBQ

*******************************************************************

Menu cooking:

Voorgerecht: Broccolisoep met rauwe ham en basilicum

Hoofdgerecht: Pasta met verse spinazie, gerookte zalm en ei

Wijntip: Pinot Blanc

Nagerecht: Pavlova met slagroom, aardbeien en witte chocolade

*******************************************************************

Menu vega:

Voorgerecht: Mini caprese quiches

Hoofdgerecht: Pasta primavera

Wijntip: witte wijn uit de Loire; Touraine Sauvignon Blanc

Nagerecht: Limoncello ijs

Eet smakelijk!

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter