Wij hebben ook speciaal voor Pasen een lekker menu samengesteld. We hebben weer voor de BBQ liefhebbers en voor de kookliefhebbers iets bedacht. En natuurlijk mag ook een vegetarisch menu niet ontbreken!
Laat je inspireren, kies een menu, een apart gerecht óf stel jouw eigen menu samen!
Fijne Paasdagen en vooral; geniet van elkaar èn van lekker eten!
Het BBQandcooking Paasmenu 2021:
Menu BBQ:
Voorgerecht: Gevulde portobello met brie en pijnboompitten
Hoofdgerecht: Lamsrack met geroosterde tomaatjes, geroosterde venkel en gepofte zoete aardappel
Wijntip: La Palma Merlot
Nagerecht: Krentenbroodpudding van de BBQ
*******************************************************************
Menu cooking:
Voorgerecht: Broccolisoep met rauwe ham en basilicum
Hoofdgerecht: Pasta met verse spinazie, gerookte zalm en ei
Wijntip: Pinot Blanc
Nagerecht: Pavlova met slagroom, aardbeien en witte chocolade
*******************************************************************
Menu vega:
Voorgerecht: Mini caprese quiches
Hoofdgerecht: Pasta primavera
Wijntip: witte wijn uit de Loire; Touraine Sauvignon Blanc
Nagerecht: Limoncello ijs
Nog geen beoordelingen