Over ons

Wij zijn Peter en Gaby en wonen samen met onze 3 kinderen in Castricum. Wij hebben allebei een passie voor koken en bbq’en èn houden van goed en lekker eten. Daarbij drinken wij het liefst ook een mooi glas wijn. In 2020 zijn wij door enthousiasme van onze kinderen gestart met ons Instagram account en daaruit is deze website voortgevloeid.

Op Instagram en onze website delen wij recepten die vaak snel, makkelijk te maken zijn èn heel erg lekker zijn. Wij geven een kijkje in onze keuken van de gerechten die wij elke dag maken en eten. Soms met extra tips of leuke variaties. Waarom? Omdat wij het gewoon erg leuk vinden om deze lekkere gerechten met jullie te delen.

Ook delen wij graag onze liefde voor een goed glas wijn met jullie. Wij vinden het erg leuk om bij een gerecht ook een mooie wijn te schenken. Het is grappig om te ervaren dat de juiste combinatie van wijn en spijs zo belangrijk is. Als het goed matcht dan smaakt niet alleen het eten veel lekkerder, maar komt de wijn ook goed tot zijn recht. Wij kiezen dan ook wijnen uit die wij bijvoorbeeld goed bij de borrel of een bepaald gerecht vinden passen. Èn ontdekken ook graag nieuwe wijnen.

Neem zeker een kijkje in ons receptenoverzicht of lees iets over de verschillende mooie wijnen waar wij van houden. Wij horen graag jullie mening dus stuur ons vooral een bericht.

Veel plezier op onze website!

Onze laatste berichten