Over ons

Peter en Gaby - BBQandcooking

Wij zijn Peter en Gaby en wonen samen met onze 3 kinderen in Castricum. Wij hebben allebei een passie voor koken en bbq’en èn houden van goed en lekker eten. Daarbij drinken wij het liefst ook een mooi glas wijn. In 2020 zijn wij door enthousiasme van onze kinderen gestart met ons Instagram account en daaruit is deze website voortgevloeid.

Op Instagram en onze website delen wij recepten die vaak snel, makkelijk te maken èn heel erg lekker zijn. Zo geven wij een kijkje in onze keuken van de gerechten waar wij erg van houden. Soms met extra tips of leuke variaties.

Ook delen wij graag onze liefde voor een goed glas wijn. Wij vinden het erg lekker om bij een gerecht ook een mooie wijn te schenken. Het is leuk om te ervaren dat de juiste combinatie van wijn en spijs zo belangrijk is. Als het goed matcht dan smaakt niet alleen het eten veel lekkerder, maar komt de wijn ook goed tot zijn recht. Wij kiezen dan ook wijnen uit die wij bijvoorbeeld goed bij de borrel of een bepaald gerecht vinden passen. Èn ontdekken ook graag nieuwe wijnen.

Vanuit onze voorliefde voor pure, ambachtelijke en biologische producten zijn wij ook een webshop begonnen. Daar zijn onder andere de lekkerste biologische olijfoliën en balsamico te vinden, maar ook goede BBQ kruiden, ambachtelijk gemaakte houten snijplanken, keuken- en BBQ schorten en warme BBQ beanies.

Neem zeker een kijkje in ons receptenoverzicht of onze shop of lees iets over de verschillende mooie wijnen waar wij van houden. Wij horen graag jullie mening dus stuur ons vooral een bericht.

Veel plezier op onze website!

Onze laatste berichten