Bijgerechten/ Vegetarisch/ Voorgerechten

Gevulde portobello met brie en pijnboompitten van de BBQ

Bij een uitgebreide BBQ of maaltijd vinden wij het leuk om een lekker voorgerecht te maken. De portobello is een zeer grote uitgegroeide kastanjechampignon waarvan de hoed een doorsnede kan hebben van 12 cm. Ze zijn dan ook heel makkelijk te vullen en zijn heel veelzijdig. Deze gevulde portobello’s zijn snel en makkelijk gemaakt.

Heerlijk als voor- of bijgerecht!

Gevulde portobello met brie en pijnboompitten van de BBQ

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Voorbereidingstijd: 10 minuten Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • brie
  • pijnboompitten
  • balsamicoazijn

Instructies

1

Rooster een handje pijnboompitten zonder olie in een pan.

2

Verwijder de binnenkant van de portobello.

3

Leg 2 plakken brie in de binnenkant van de portobello.

4

Strooi er wat van de geroosterde pijnboompitten over.

5

Leg de portobello's voor 15 minuten op het indirecte gedeelte van de BBQ op 180 graden.

6

Haal de portobello's van de BBQ en giet een klein beetje balsamicoazijn erover heen.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter