Deze pasta maak je met maar een paar ingrediënten en staat zo op tafel. Ideaal na een lange dag werken. Dit recept is ook heerlijk als salade voor de lunch of tijdens een picknick. Je kunt het van te voren maken en smaakt koud ook heel lekker!
Serveer er bijvoorbeeld eens een gegrild warm broodje bij met een goede olijfolie en zeezout. Hmmmm!
Frisse pasta met kip, groenten en citroen
Ingrediënten
- 300 gram fusilli
- 1 el olijfolie
- 400 gram roerbakgroente of een mix van gele, rode paprika, bleekselderij, sperziebonen en broccoli
- 125 gram verse roomkaas met kruiden
- 250 gram gekookte kipreepjes
- 1 citroen
- rucola
- peper
- zout
Instructies
Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en roerbak de groenten 7 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de roomkaas toe en laat smelten.
Roer de kipreepjes door de saus.
Pers de citroen uit en voeg het sap toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep de pasta door de groentesaus en garneer met rucola.
Nog geen beoordelingen