Wij zijn gek op samen borrelen met een goed glas wijn en daar horen natuurlijk lekkere borrelhapjes bij. Deze kippendij stukjes met onze eigen BBQandcooking kruiden is een regelrechte hit bij onze vrienden en familie en ik zorg dan ook dat ik altijd genoeg in huis heb. De kruiden zijn een mengsel van paprika, knoflookgranulaat, korianderzaad, witte peperkorrels, basilicum, cayennepeper, majoraan, oregano en peterselieblad. Heerlijk om zo te eten of met een lekkere dip zoals een Aioli of Yoghurtsaus.
Wij vinden een lekkere Settesoli Pinot Grigio er erg lekker bij smaken.
Wil je ook genieten van onze kruiden? Deze zijn te bestellen in onze BBQandcooking webshop.
Kip borrelhapje met BBQandcooking kruiden
Ingrediënten
- 500 gram kippendijfilet
- 4 theelepels BBQandcooking kruiden
- zeezout
- olijfolie
Instructies
Snijd de kippendij in kleine stukjes.
Bestrooi met de BBQ kruiden en zeezout naar smaak.
Steek de BBQ aan met een directe zone van 180 graden.
Zet de skillet op de BBQ en voeg een scheutje olijfolie toe.
Bak de kipstukjes in ongeveer 5 minuten gaar en serveer in een mooi bakje op tafel.
Nog geen beoordelingen