Lamsvlees heeft een heerlijke volle smaak en je mag mij hiervoor in de nacht wakker maken. Voor deze keer hadden we een reeds gesneden lamsrack en die hebben wij gecombineerd met een heerlijke verse pasta met pesto en courgette en geroosterde tomaatjes uit de oven.
Lamsrack met rozemarijn en knoflook van de BBQ
Ingrediënten
- 600 gram Lamsrack (4 losse)
- 1 takje rozemarijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 tenen knoflook
- peper
- zeezout
Instructies
1
Maak een marinade van de fijngehakte rozemarijn, olijfolie en knoflook en voeg peper en zout naar eigen smaak toe.
2
Smeer de lamsrack ruim van tevoren in met de marinade (hoe eerder, hoe mee de smaak in het vlees trekt).
3
Prepareer de BBQ met een directe zone van 180 graden.
4
Grill de lamsrack in ca. 7 minuten gaar.
Nog geen beoordelingen