Wil je graag een beetje afwisseling tijdens de lunch? Dan is deze heerlijke wortelwrap een perfect lunchgerecht. Lekkere smaken bij elkaar, vegetarisch èn gezond. Wat wil je nog meer?
Wij hebben de wortel tortilla wraps van Santa Maria gebruikt. Deze wraps hebben een milde wortel smaak en ze bevatten ongeveer 30% wortel. Zo krijg je ook nog eens zonder dat je het door hebt extra groente binnen.
Ga je voor een snelle lunch? Dan kun je natuurlijk de hummus bij de supermarkt kopen. Heb je iets meer tijd? Wij hebben een superlekker recept om zelf hummus te maken. (Het is eigenlijk supermakkelijk en snel te maken, dus ga zeker voor de homemade variant..) Halveer wel even de ingrediënten, tenzij je iets extra’s wilt maken.
Eet smakelijk!
Heerlijke lunch-wortelwrap met hummus, vegan schnitzelreepjes en zongedroogde tomaatjes
Ingrediënten
- 4 wortel tortilla wraps (Santa Maria)
- 2 vegan of vega schnitzels
- 200 gram hummus
- 1/2 komkommer in reepjes
- bakje gemarineerde of zongedroogde tomaatjes (120 gram)
- 75 gram rucola
- bakje alfalfa (40 gram)
Instructies
Bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal ze uit de pan en snijd beide schnitzels in reepjes.
Verwarm de wortelwraps 10 seconden per kant in een koekenpan.
Beleg de wraps royaal met de hummus.
Verdeel de reepjes komkommer, reepjes schnitzel, gemarineerde tomaatjes, alfalfa en rucola over de wraps.
Nog geen beoordelingen