Witte chocolade en frambozen…dat is gewoon een superlekkere combinatie. Dus een hele goede reden om daar een taart van te maken. Dit recept is makkelijk om te maken èn hemels lekker!
Witte chocolade-frambozentaart
Ingrediënten
- 225 gram zelfrijzend bakmeel
- 200 gram suiker
- 8 gram vanillesuiker
- snufje zout
- 100 gram witte chocolade
- 2 eieren
- 200 gram ongezouten roomboter
- 150 gram frambozen
- 2 el poedersuiker
Instructies
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Hak de witte chocolade in stukjes.
Smelt de boter in een steelpannetje.
Meng de bakmeel, suiker, vanillesuiker, witte chocoladestukjes en snufje zout in een kom.
Klop de eieren los en meng met de gesmolten boter.
Roer het eimengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.
Doe het beslag in een ingevet bakblik met bakpapier.
Leg de frambozen er bovenop en bak de taart in ongeveer 40 minuten gaar.
Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker. (Gebruik hiervoor eventueel een klein zeefje.)
Notities
Extra benodigdheden: bakblik, bakpapier, klein zeefje
Nog geen beoordelingen