Hoofdgerechten

Visstoof van pangafilet met courgette en tomatensaus

Visstoof van pangafilet met courgette en tomatensaus

Deze visstoof is licht, makkelijk om te maken èn erg lekker. Maak er bijvoorbeeld een couscoussalade. Heerlijk zomers, maar eigenlijk het hele jaar door lekker om te eten!

Tip: gebruik onze biologische bakolijfolie in deze visstoof!

Visstoof van pangafilet
Visstoof van pangafilet

Visstoof van pangafilet met courgette en tomatensaus

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • 750 gram verse pangafilet
  • 2 el olijfolie (biologische bakolijfolie uit onze shop)
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 courgette in halve plakjes gesneden
  • 2 blikken Mutti polpa (of tomatenblokjes)
  • 1 el gedroogde tijm
  • 1 el dille
  • 1 el verse basilicum
  • peper
  • zeezout

Instructies

1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of hapjespan en pers de knoflookteentjes boven de pan uit. Voeg de gesnipperde ui en de plakjes courgette erbij en stoof ongeveer 10 minuten op laag vuur. Roer regelmatig even door.

2

Voeg de blikken polpa en de tijm met de dille erbij, roer door en stoof nog 10 minuten op laag vuur. Roer af en toe goed door.

3

Snijd de pangafilet in grote stukken. Bestrooi ze met peper en zout naar smaak en leg ze in de tomatensaus. Stoof alles nog 5 tot 6 minuten tot de vis gaar is.

4

Breng op smaak met peper en zeezout en garneer met de verse basilicum.

Notities

Extra benodigdheden: grote hapjes- of koekenpan

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter