Hoofdgerechten

Verse tagliatelle met broccoli, spekjes en truffelsaus

Verse tagliatelle met broccoli, spekjes en truffelsaus

Als je van truffelsmaak houdt, dan ben je waarschijnlijk ook dol op deze pasta. De smaak van truffel is niet overheersend door de zachte mascarpone die er ook doorheen gaat. Een heerlijk combinatie met het zoete van de broccoli en het zoute van de spekjes.

Tip: gebruik onze heerlijke truffelolijfolie in dit gerecht. De truffelolijfolie is in onze winkel te vinden.

Verse tagliatelle met broccoli, spekjes en truffelsaus

Verse tagliatelle met broccoli, spekjes en truffelsaus

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram verse tagliatelle
  • 200 gram spekreepjes
  • 500 gram broccoli
  • 80 gram truffel tapenade
  • 125 gram mascarpone
  • 2 el truffelolijfolie (in onze winkel te koop)
  • 2-3 el pecannoten
  • peper

Instructies

1

Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook 15 minuten in ruim water gaar.

2

Bak ondertussen de spekreepjes in een koekenpan zonder olie of boter bruin en knapperig.

3

Meng de truffel tapenade met de mascarpone en roer door de spekreepjes in de koekenpan. Warm zachtjes mee en breng op smaak met peper.

4

Kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

5

Meng de truffelsaus met spekjes door de afgegoten pasta.

6

Meng de broccoliroosjes erdoorheen.

7

Sprenkel de truffelolijfolie over de pasta en garneer met de pecannoten naar smaak.

8

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter