Weer zo’n heerlijke poke bowl en dit keer een vegetarische. Lekker, gezond èn makkelijk!
In de bowl hebben we onze overheerlijke BBQandcooking witte balsamico gember-citroen gebruikt.
Wil jij óók genieten van deze heerlijk pure en smaakvolle producten? Neem dan zeker een kijkje in onze shop!

Vega poke bowl met sperziebonen, mango, paprika en vegaschnitzel
Ingrediënten
- 250 gram basmati of langkorrelige rijst
- 2 tot 3 witte balsamico gember-citroen (uit de BBQandcooking shop)
- 250 gram sperzieboontjes
- 1 rode puntpaprika
- 1 mango
- 1/2 komkommer
- 1/2 rode ui
- 4 vega schnitzels
- zwarte sesamzaadjes
- bakolijfolie
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet af en meng met de witte balsamico gember-citroen. Schep in de kommen en laat afkoelen.
Maak de sperzieboontjes schoon en kook ze in 10 tot 12 minuten beetgaar.
Snijd de komkommer en het vruchtvlees van de mango in blokjes, de puntpaprika in reepjes en de rode ui in dunne plakjes.
Bak de vegaschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking mooi goudbruin en knapperig. Haal ze uit de pan en snijd ze in stukjes.
Verdeel de sperzieboontjes, puntpaprika, mango, rode ui, komkommer en de stukjes vegaschnitzel in een rondje over de rijst.
Garneer met zwarte sesamzaadjes naar wens.

Nog geen beoordelingen