Hoofdgerechten/ Vegetarisch

Vega poke bowl met sperziebonen, mango, paprika en vegaschnitzel

Vega poke bowl

Weer zo’n heerlijke poke bowl en dit keer een vegetarische. Lekker, gezond èn makkelijk!

In de bowl hebben we onze overheerlijke  BBQandcooking witte balsamico gember-citroen gebruikt. 

Wil jij óók genieten van deze heerlijk pure en smaakvolle producten? Neem dan zeker een kijkje in onze shop!

Vega poke bowl

Vega poke bowl met sperziebonen, mango, paprika en vegaschnitzel

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten

  • 250 gram basmati of langkorrelige rijst
  • 2 tot 3 witte balsamico gember-citroen (uit de BBQandcooking shop)
  • 250 gram sperzieboontjes
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 mango
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 rode ui
  • 4 vega schnitzels
  • zwarte sesamzaadjes
  • bakolijfolie

Instructies

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Giet af en meng met de witte balsamico gember-citroen. Schep in de kommen en laat afkoelen.

3

Maak de sperzieboontjes schoon en kook ze in 10 tot 12 minuten beetgaar.

4

Snijd de komkommer en het vruchtvlees van de mango in blokjes, de puntpaprika in reepjes en de rode ui in dunne plakjes.

5

Bak de vegaschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking mooi goudbruin en knapperig. Haal ze uit de pan en snijd ze in stukjes.

6

Verdeel de sperzieboontjes, puntpaprika, mango, rode ui, komkommer en de stukjes vegaschnitzel in een rondje over de rijst.

7

Garneer met zwarte sesamzaadjes naar wens.

Vega poke bowl

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter