Bijgerechten/ Vegetarisch

Bietjes met witte balsamico framboos en pistachenootjes

Bietjes met witte balsamico framboos

Wat een heerlijk bijgerecht is dit toch. Bietjes en tijm gaan al goed samen, maar in combinatie met de pure smaken van de olijfolie en de witte balsamico framboos is dit echt een gerecht om van te smullen. Zo maak je in een handomdraai een heerlijk bijgerecht. 

Ga jij ook voor pure smaken en wil je graag de Witte Balsamico Framboos en de Olijfolie Umbrië eens proberen? Neem dan een kijkje in onze BBQandcookingshop.

 

Bietjes met witte balsamico framboos en pistachenootjes

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gemiddeld: 3,50 van de 5)
Laden...
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg biologische gekookte bietjes
  • 2 el olijfolie Umbrië (uit de BBQandcooking winkel)
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 1 el witte balsamico framboos (uit de BBQandcooking winkel)
  • 2 el geroosterde pistachenootjes
  • peper
  • zeezout

Instructies

1

Snijd de bietjes in plakjes of stukjes en breng ze met een laagje water zachtjes aan de kook. Kook de bietjes ongeveer 15 minuten op laag vuur.

2

Giet de bietjes af en roer de olijfolie, de witte balsamico framboos en de gedroogde tijm erdoorheen.

3

Breng op smaak met peper en zeezout en garneer met de geroosterde pistachenootjes.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter