Wat een heerlijk bijgerecht is dit toch. Bietjes en tijm gaan al goed samen, maar in combinatie met de pure smaken van de olijfolie en de witte balsamico framboos is dit echt een gerecht om van te smullen. Zo maak je in een handomdraai een heerlijk bijgerecht.
Ga jij ook voor pure smaken en wil je graag de Witte Balsamico Framboos en de Olijfolie Umbrië eens proberen? Neem dan een kijkje in onze BBQandcookingshop.
Bietjes met witte balsamico framboos en pistachenootjes
Ingrediënten
- 1 kg biologische gekookte bietjes
- 2 el olijfolie Umbrië (uit de BBQandcooking winkel)
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 el witte balsamico framboos (uit de BBQandcooking winkel)
- 2 el geroosterde pistachenootjes
- peper
- zeezout
Instructies
Snijd de bietjes in plakjes of stukjes en breng ze met een laagje water zachtjes aan de kook. Kook de bietjes ongeveer 15 minuten op laag vuur.
Giet de bietjes af en roer de olijfolie, de witte balsamico framboos en de gedroogde tijm erdoorheen.
Breng op smaak met peper en zeezout en garneer met de geroosterde pistachenootjes.
Nog geen beoordelingen