
Varkenshaaskarbonade in kruidenmarinade
Ingrediënten
- 500 gram varkenshaaskarbonade
- 3 el olijfolie (bakolijfolie uit onze shop)
- 1 teen knoflook (geperst)
- handje verse peterselie (fijngehakt)
- 1/2 tl salie
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl oregano
- 1 tl tijm
- 1 tl peper
- 1 tl zeezout
Instructies
1
Dep de varkenshaaskarbonade droog met keukenpapier.
2
Maak een marinade door de olijfolie, knoflook en de kruiden met elkaar te mengen.
3
Smeer de karbonades aan beide zijden in met de marinade.
4
Steek de BBQ aan met een directe zone van 180 graden.
5
Gril de karbonade aan beide zijden in ongeveer 8 minuten gaar.
6
Bij een kerntemperatuur van ongeveer 68 graden kan de karbonade eraf.
Nog geen beoordelingen