Met een tortillawrap kun je natuurlijk volop mee variëren. Je kunt ze uiteraard verwerken in Mexicaanse gerechten, maar je kunt ze óók als lunch of hapje klaarmaken.
Deze twee wraps hebben wij belegd met dunne achterham en kipfilet. Perfect als lekker lunchgerecht, picknick in het bos of als buffetgerechtje. Hou je niet van basilicum? Dan kun je die weglaten óf maak een eigen variatie!
Serveren als hapje? Snijd dan de wraps in dikke repen.
Twee verschillende wraps met ham en kipfilet
Ingrediënten
- 2 tortilla wraps (volkoren)
- 2 el zuivelspread naturel
- flinterdunne achterham
- plakjes kipfilet
- paar blaadjes sla (bijv. kropsla of ijsbergsla)
- komkommer
- takje verse basilicum
- Optioneel: bosui
Instructies
Smeer beide wraps in met 1 el zuivelspread.
Beleg 1 wrap met plakjes achterham en 1 met plakjes kipfilet.
Verdeel een paar blaadjes sla over de wraps.
Snijd de komkommer in een paar hele dunne plakjes en verdeel ze over de kipfiletwrap. Rol de wrap voorzichtig op.
Verdeel een paar blaadjes basilicum over de wrap met ham. (Optioneel: leg een fijngesneden bosui op de wrap) Rol de wrap voorzichtig op.
Snijd de wraps eventueel doormidden.
Nog geen beoordelingen