Bijgerechten

Vega borrelplank

Vega borrelplank

Ja, wij zijn dol borrelen. Elk weekend komen er weer heerlijke hapjes op tafel om van te smullen. We hebben inmiddels al veel lekkere borrelhapjes op onze website staan, maar een lekkere vega borrelplank mocht uiteraard niet ontbreken.

Wij mochten de nieuwe vegan borrelsnacks van Kwekkeboom uitproberen en deze pasten perfect op onze smaakvolle plank. Kwekkeboom heeft sinds kort twee verschillende vegan snacks in het assortiment.  De Net-Als-Kip Nugget en de Nacho Cheese flavour bloemkoolnugget. De Net-Als-Kip Nugget smaakt heerlijk en is niet van de kipnugget te onderscheiden. De Nacho Cheese flavour bloemkoolnugget is gevuld met vegan cheddarcheese en zéker onze favoriet. Superlekker!

Beide snacks zijn heel makkelijk in de oven of Airfryer te bereiden. Ze zijn lekker krokant en ook lekker met een bijvoorbeeld een zoetzure dip. Ga jij ze óók uitproberen?

Naast de overheerlijke Kwekkeboom snacks hebben we de plank gevuld met smaakvolle tomaatjes, een mild en romige Clemont Rouge kaasje, zoete rode druiven, picos stokjes met tomatentapenade, een zacht St.Paulin kaasje met brood, basilicumolijven en een lekkere notenmix. 

 

Vega borrelplank
Vega borrelplank
Vega borrelplank

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter