Hoofdgerechten

Traybake met gegrilde courgette, puntpaprika, krieltjes, runderworstjes en rozemarijn

Ik heb weer een heel makkelijke traybake bedacht om te maken na een drukke dag. Zelf heb ik hem in de middag al voorbereid, zodat alles klaarstond om zo in de oven te schuiven. Ideaal!

In het gerecht gebruik ik rozemarijnolie, maar mocht je dit niet in huis hebben, dan kun je uiteraard ook gewone olijfolie gebruiken. De verse rozemarijn smaakt wel erg lekker in combinatie met de runderworstjes!

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Traybake met gegrilde courgette, puntpaprika, krieltjes, runderworstjes en rozemarijn

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 2-3 personen
Voorbereidingstijd: 20 minuten Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram krieltjes met schil
  • 1 courgette
  • 2 rode puntpaprika`s
  • 1 ui
  • runderworstjes
  • 3 el olijfolie met rozemarijn
  • 2 takjes verse rozemarijn

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2

Was de krieltjes en snijd ze overdwars in vieren.

3

Snijd de courgette in plakjes.

4

Halveer puntpaprika's en snijd ze in repen. Snijd elke reep in tweeën.

5

Schil de ui en snijd in partjes.

6

Neem de runderworstjes uit de verpakking en snijd elk worstje in 3 stukjes.

7

Verdeel de groenten en worstjes over de bakplaat en hussel met de rozemarijnolie.

8

Bestrooi met peper en zeezout en bak 30 minuten in het midden van de oven.

9

Garneer met verse rozemarijn.

Notities

Extra benodigdheden: bakplaat en bakpapier

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter