Hoofdgerechten

Traybake met aardappel, wortel, runderworstjes en geitenkaas

Deze traybake is ook weer super makkelijk te bereiden. Je maakt alle ingrediënten klaar, legt ze op de bakplaat en het kan zo in de oven.

Wij gebruiken in dit recept aardappelschijfjes met schil, wortel, bosui, tijm, runderworstjes en geitenkaas. Het smaakt heerlijk door de combinatie van het zoete van wortel met het hartige van de worstjes en kaas.

Eet smakelijk!

Traybake met aardappel, wortel, runderworstjes en geitenkaas

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gemiddeld: 3,25 van de 5)
Laden...
Aantal: 4 personen
Voorbereidingstijd: 15 minuten Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • 0,5 kilo winterpeen/wortels
  • 1 kilo vastkokende aardappels
  • 225 gram runderchipolata
  • 3 el milde olijfolie
  • verse peper
  • zeezout
  • 2 el tijm
  • 3 bosuitjes
  • 100 gram geitenkaas

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Boen de aardappels onder koud stromend water schoon en snijd in partjes.

3

Schil en snijd de wortels in schuine plakken van 1 cm.

4

Verdeel de aardappelpartjes en wortels over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met de olijfolie en bestrooi met de tijm en peper en zeezout.

5

Snijd elk worstje in 3 stukken en verdeel ook over de bakplaat. Bak het geheel in het midden van de oven in ongeveer 30 minuten gaar.

6

Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes en verkruimel de geitenkaas.

7

Neem de bakplaat uit de oven en bestrooi met de salade-ui en feta.

Notities

Extra benodigdheden: bakplaat, bakpapier

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter