Een lekkere salade die je ook als maaltijd kunt eten is af en toe best handig. Zeker als je een drukke dag hebt gehad, dan is deze salade snel gemaakt en erg lekker. Wij hebben de krokante vega schnitzels van Vivera gebruikt. Vivera heeft nog meer lekkere vegetarische producten in hun assortiment, maar deze schnitzels zijn heerlijk krokant en perfect voor in deze salade!
Gebruik een goede olijfolie en witte balsamico in dit gerecht. Daar wordt hij alleen nog maar lekkerder van! In onze winkel is de allerlekkerste biologische olijfolie en witte balsamico te vinden!
Salade met gegrilde rode paprika, vega schnitzel en cashewnoten
Ingrediënten
- 2 vega schnitzels (bijv. Vivera)
- 1 zakje gemende sla (75 gram)
- 3 tomaten
- 2 gegrilde rode paprika's uit een pot
- 2 el ongezouten cashewnoten
- 2 el olijfolie (in onze 'winkel' te koop)
- 1 el witte balsamico (in onze 'winkel' te koop)
- peper
- zeezout
Instructies
Bereid de vega schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Snijd de tomaten in stukjes en de gegrilde rode paprika in reepjes.
Meng de slamix in een ruime kom met de tomatenstukjes en reepjes paprika.
Meng de olijfolie met de witte balsamico, voeg peper en zeezout toe en klop tot een dressing. Meng de dressing door de salade.
Snijd de vega schnitzels in kleine reepjes en meng door de salade. Verdeel de cashewnoten eroverheen.
Nog geen beoordelingen