Zoet en hartig zijn mooie tegenhangers in een salade. Het zoete van de frambozen en het hartige van de geitenkaas komen mooi samen in deze slanke salade. Pure smaken en mooie kleuren bij elkaar op een bord. Wij worden er blij van!
Dit is salade die je prima kunt serveren als bijgerecht, maar kan ook goed als lunch doorgaan. Lekker met een knapperig stokbroodje bijvoorbeeld.
Salade met frambozen en geitenkaas
Ingrediënten
- 75 gram veldsla
- 3 bosuitjes
- 150 gram frambozen
- 125 gram geitenkaas
- 2 el pijnboompitten
- 1 el witte wijnazijn
- 3 el olijfolie extra vergine
- verse peper
- zeezout
Instructies
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Maak een dressing van de witte wijnazijn, olijfolie met peper en zeezout.
Meng de veldsla met de bosui en dressing.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zonder olie of boter en laat afkoelen op een bord.
Verdeel de frambozen en de geitenkaas over de salade.
Bestrooi met de pijnboompitten.
Nog geen beoordelingen