Penne met kipgehaktballetjes, pesto en Parrano
Ingrediënten
- 500 gram penne
- 600 gram kipgehakt
- 2 el tijm
- 2 tot 3 el paneermeel
- 2 el bakolijfolie (zie onze 'winkel')
- 180 gram verse pesto (zie recept op onze website)
- 250 gram kleine tomaatjes
- 3 el pijnboompitjes
- 100 gram geraspte Parrano kaas
- peper
- zeezout
Instructies
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng het kipgehakt met de tijm, paneermeel en peper en zout.
Draai er kleine gehaktballetjes van.
Verwarm de bakolijfolie in een pan en braad de gehaktballetjes rondom gaar op middelhoog vuur.
Snijd de tomaatjes in vieren en voeg bij de balletjes. Bak rustig mee.
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn en laat afkoelen.
Giet de penne af en roer de verse pesto erdoorheen.
Verdeel de balletjes met tomaat en de pijnboompitjes over de pasta.
Strooi de Parrano kaas over de penne met kipgehaktballetjes en pesto.
Nog geen beoordelingen