Hoofdgerechten

Penne met kipgehaktballetjes, pesto en Parrano

Penne met kipgehaktballetjes, pesto en Parrano

Penne met kipgehaktballetjes, pesto en Parrano

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 5 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram penne
  • 600 gram kipgehakt
  • 2 el tijm
  • 2 tot 3 el paneermeel
  • 2 el bakolijfolie (zie onze 'winkel')
  • 180 gram verse pesto (zie recept op onze website)
  • 250 gram kleine tomaatjes
  • 3 el pijnboompitjes
  • 100 gram geraspte Parrano kaas
  • peper
  • zeezout

Instructies

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Meng het kipgehakt met de tijm, paneermeel en peper en zout.

3

Draai er kleine gehaktballetjes van.

4

Verwarm de bakolijfolie in een pan en braad de gehaktballetjes rondom gaar op middelhoog vuur.

5

Snijd de tomaatjes in vieren en voeg bij de balletjes. Bak rustig mee.

6

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin zijn en laat afkoelen.

7

Giet de penne af en roer de verse pesto erdoorheen.

8

Verdeel de balletjes met tomaat en de pijnboompitjes over de pasta.

9

Strooi de Parrano kaas over de penne met kipgehaktballetjes en pesto.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter