Hoofdgerechten/ Vlees BBQ

Marokkaanse gehaktspiesen met Ras el Hanout

Een heerlijke mediterrane maaltijd maken op de BBQ begint met deze heerlijke gehaktspiesen met Ras el Hanout. Deze Marrokaanse kruidenmix van het merk Euroma bestaat uit een mengsel van meer dan 10 verschillende specerijen en geven een heerlijke smaak aan het gehakt.

Je kunt de spiesen combineren met couscous, gegrilde paprika salade of een heerlijk pita broodje met een heerlijke yoghurt munt saus.

 

Marokkaanse gehaktspiesen met Ras el Hanout

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Voorbereidingstijd: 10 minuten Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 sjalotje
  • 2 el Ras el Hanout
  • 1 ei
  • paneermeel

Instructies

1

Snijd het sjalotje in fijne snippers.

2

Meng het gehakt met het sjalotje, de Ras el Hanout, het ei en de paneermeel.

3

Als het gehakt te nat blijft, voeg dan extra paneermeel naar eigen inzicht toe.

4

Verdeel het gehakt in vijf balletjes en knijp de balletjes om de spiesen heen.

5

Steek de BBQ aan met een directe warmte van 180 graden.

6

Grill de gehaktspiesen in ongeveer 8 minuten gaar.

Notities

Extra benodigdheden: 4 spiesen

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter