Vis BBQ

Kabeljauw van de BBQ in BBQandcooking kruiden

Kabeljauw van de BBQ in BBQandcooking kruiden

Sinds kort hebben we onze eigen BBQandcooking kruiden en daarmee kun je zowel vlees, kip als vis een heerlijke smaak geven. De kruiden bevatten paprika, knoflookgranulaat, korianderzaad, witte peperkorrels, basilicum, cayennepeper, majoraan, oregano en peterselieblad en zijn zoutloos.

Het recept is niet ingewikkeld, maar wel heel erg lekker. De kruiden zijn beschikbaar in onze webshop.

Kabeljauw van de BBQ in BBQandcooking kruiden

Kabeljauw van de BBQ in BBQandcooking kruiden

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Voorbereidingstijd: 3 minuten Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 800 gram kabeljauwfilets
  • 4 tl BBQandcooking BBQ kruiden
  • zeezout

Instructies

1

Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak.

2

Bestrooi de kabeljauw met de BBQandcooking kruiden en wrijf goed in.

3

Steek de BBQ aan met een indirecte zone van 180 graden.

4

Gaar de kabeljauw in ongeveer 10 minuten tot een kerntemperatuur van 56 graden.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter