Sinds kort hebben we onze eigen BBQandcooking kruiden en daarmee kun je zowel vlees, kip als vis een heerlijke smaak geven. De kruiden bevatten paprika, knoflookgranulaat, korianderzaad, witte peperkorrels, basilicum, cayennepeper, majoraan, oregano en peterselieblad en zijn zoutloos.
Het recept is niet ingewikkeld, maar wel heel erg lekker. De kruiden zijn beschikbaar in onze webshop.
Kabeljauw van de BBQ in BBQandcooking kruiden
Ingrediënten
- 800 gram kabeljauwfilets
- 4 tl BBQandcooking BBQ kruiden
- zeezout
Instructies
Dep de kabeljauw droog met keukenpapier en bestrooi met zout naar smaak.
Bestrooi de kabeljauw met de BBQandcooking kruiden en wrijf goed in.
Steek de BBQ aan met een indirecte zone van 180 graden.
Gaar de kabeljauw in ongeveer 10 minuten tot een kerntemperatuur van 56 graden.
Nog geen beoordelingen