Groenten zijn een belangrijk onderdeel van de maaltijd en mogen zeker niet ontbreken. Deze gevulde puntpaprika zijn behalve gezond ook nog eens heel erg lekker. Zeker in combinatie met tomaat en feta.
Deze paprika’s zijn snel klaar te maken en smaken goed bij een lekkere BBQ. Maak ze bijvoorbeeld eens bij deze bifteki of als onderdeel van verschillende lekkere hapjes.
Eet smakelijk!
Gegrilde puntpaprika`s met feta
Ingrediënten
- 4 rode puntpaprika's
- 10 cherrytomaatjes
- 8 zongedroogde tomaatjes
- 100 gram feta
- peper
- zout
Instructies
Snijd een rechthoekige opening uit de puntpaprika's en verwijder de zaadjes.
Snijd de uitgesneden stukken in kleine stukjes en doe dit in een kom.
Verkruimel de feta in stukjes boven de kom.
Snijd de cherrytomaatjes in vieren en de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
Voeg een beetje zout en peper toe en meng het goed door elkaar.
Vul de puntpaprika's met het mengsel.
Bereid de BBQ voor met een indirecte temperatuur van 200 graden.
Leg de puntpaprika's op de BBQ voor ongeveer 20 minuten.
Nog geen beoordelingen