Gegrilde Chinese kool met witte balsamico en cashewnoten
Ingrediënten
- 2 Chinese kolen
- bakolijfolie
- peper
- zeezout
- 3 el ongebrande cashewnoten in stukjes
- 1 el witte balsamico (uit onze shop)
Instructies
1
Snijd de Chinese kool doormidden en laat de harde kern zitten.
2
Smeer de snijvlakken van de kool in met een beetje bakolijfolie.
3
Steek de BBQ aan met een directe hitte van ongeveer 180 graden of verhit een grillpan.
4
Gril de kool op de BBQ of in de grillpan ongeveer 3 minuten per kant tot ze mooie grilstrepen hebben.
5
Rooster de cashewnoten kort in een koekenpan.
6
Leg de gegrilde kool op een grote schaal en breng op smaak met peper en zeezout.
7
Verdeel de stukjes cashewnoot over de kool en besprenkel met de witte balsamico.
Notities
Extra benodigdheden: grillpan of bbq
Nog geen beoordelingen