Vlees BBQ

Broodje gegrilde worst van de BBQ

Broodje gegrilde worst van de BBQ

In juni van dit jaar had ik na lang wikken en wegen (en sparen) eindelijk een kamado gekocht. Ik kon natuurlijk niet wachten tot het avondeten en moest hem dus meteen uit proberen. Voor de lunch dus de One minute lighter erop en branden maar. Het maagdelijk witte keramiek zag snel lekker gekleurd en de temperatuur ging rap omhoog.

Dit simpele, maar heerlijke lunchgerecht was een fijne primeur van de vele gerechten die nog gaan volgen op mijn Grill Guru large.

 

Broodje gegrilde worst van de BBQ

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 8 minuten

Ingrediënten

  • 4 runderbraadworsten
  • 4 pistoletjes
  • 4 blaadjes kropsla
  • 1 augurk
  • Saus:
  • 3 el mayonaise
  • 1 el ketchup
  • 1 tl paprikapoeder
  • peper (naar smaak)

Instructies

1

Steek de BBQ met een directe zone van 180 graden.

2

Snijd ondertussen de augurk en kropsla in kleine stukjes.

3

Maak de saus door de mayonaise, ketchup, paprikapoeder en peper te mengen.

4

Gril de worsten in ongeveer 8 minuten rondom bruin.

5

Snijd de pistoletjes open aan de bovenzijde en smeer de binnenzijde in met whiskysaus.

6

Snijd de worst in plakjes stop die in het pistoletje.

7

Garneer met kropsla en de augurk.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter