Bijgerechten/ Voorgerechten

Borrelbrood met camembert, vijgen en spek

Borrelbrood met camembert, vijgen en spek

Het recept voor dit borrelbrood las ik in de nieuwsbrief van 1 van mijn favoriete BBQ winkels. De credits zijn dus volledig voor hun. Het ziet er zo lekker uit, dus dat moest ik een keer proberen.  Een heerlijk zomerse borrelbrood met vijgen en camembert. Dat is gewoon smullen!

Borrelbrood met camembert, vijgen en spek
Borrelbrood met camembert, vijgen en spek

Borrelbrood met camembert, vijgen en spek

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Voorbereidingstijd: 20 minuten Bereidingstijd: 12 minuten

Ingrediënten

  • 1 breekbrood of Liefde&Passie brood (AH)
  • 1 camembert
  • 3 vijgen
  • 8 plakjes ontbijtspek
  • 3 takjes rozemarijn
  • 6 zongedroogde tomaten
  • handje pecannoten

Instructies

1

Gril de plakken ontbijtspek en laat afkoelen.

2

Snijd het brood tot een centimeter van de bodem in en haal de stukjes brood eruit.

3

Snijd de bovenkant van de camembert af en leg hem in het brood.

4

Stapel de stukjes brood terug.

5

Snijd de vijgen in partjes en stop tussen het brood.

6

Verdeel vervolgens de bacon, takjes rozemarijn, zongedroogde tomaten en de pecannoten tussen het brood.

7

Steek de BBQ aan met een indirecte zone van 200 graden en plaats de pizzasteen op het rooster.

8

Bak het brood nu af in ongeveer 15 minuten.

Notities

Extra benodigdheden: Pizzasteen

Borrelbrood met camembert, vijgen en spek

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter