Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van bananenbrood. Super makkelijk om te maken en zó lekker! Deze bananenbroodmuffins hebben we nóg lekkerder gemaakt met blauwe bessen. Ze hebben een perfecte maat om als snack te eten of als ontbijt.
Je kunt ze ook heel goed invriezen. Ik verpak ze altijd in afsluitbare plastic zakjes. Zo drogen ze niet uit èn je kunt ze per portie eruit halen!
Blauwe bessen bananenbroodmuffins
Ingrediënten
- 2 bananen
- 3 Medjoul dadels
- 2 eieren
- snufje zout
- tl kaneel
- 1 el honing
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 125 gram blauwe bessen
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Pureer de bananen met de dadels in een hoge maatbeker.
Voeg de eieren, het zout, kaneel en de honing erbij en roer door.
Roer het bakmeel goed door het beslag.
Meng voorzichtig de blauwe bessen door het beslag en vul de bakvormpjes met het mengsel.
Bak in ongeveer 25 minuten gaar.
Notities
Extra benodigdheden: muffin bakvorm
Nog geen beoordelingen