Pasta pesto is weer zo’n enorm makkelijk gerecht wat snel op tafel gezet kan worden. Uiteraard kun je met deze pasta ook heel veel variëren. Maar door de zelfgemaakte pesto is dit gewoon een heel lekker gerecht.
Wij eten deze pasta vaak als onderdeel van een Italiaanse maaltijd. Zo is een tomaten-mozzarella salade of een gegrilde biefstuk tagliata er heerlijk bij!
Hier is het recept voor de verse pesto te vinden!
Verse spaghetti met pesto, basilicum en Parmezaanse kaas
Ingrediënten
- 500 gram verse spaghetti
- 250 gram verse pesto (zie het recept voor zelfgemaakte pesto)
- olijfolie (bijv. onze biologische olijfolie Umbrië uit onze 'winkel')
- verse basilicum
- Parmezaanse kaas
Instructies
Breng een ruime pan met water aan de kook.
Kook de verse spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng na het afgieten van de pasta de verse pesto erdoor.
Voeg eventueel een scheutje olijfolie toe om het iets smeuïger te maken.
Garneer met verse basilicum en schilfers Parmezaanse kaas.
Nog geen beoordelingen