Reviews

Review Gadgy crêpe maker

Review Gadgy crêpe maker

Oehlala, als er iets lekker is, is het wel een mooie dunne warme crêpe belegd met chocolade, banaan en slagroom. Lang geleden heb ik zo’n heerlijke crêpe in Parijs gegeten en dat smaakte naar meer.  Onlangs werden wij benaderd om de Gadgy crêpe maker eens uit te proberen. Nu konden we een beetje Frankrijk naar Nederland halen. Hoe leuk èn lekker is het om ze thuis zelf te maken!


Korte samenvatting

Met de Gadgy crêpe maker maak je in een handomdraai de lekkerste crêpes, maar ook gewone pannenkoeken, American pancakes en zelfs eieren en wraps. Een super veelzijdig apparaat!

Door de hoogwaardige antiaanbak laag bakt je crêpe niet aan en is de plaat makkelijk schoon te maken.

Pluspunten:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Pan wordt snel en goed warm
  • Makkelijk schoon te maken
  • Regelbare thermostaat
  • Handig opbergsysteem voor het snoer

Minpunten:

  • Eerste paar keer even oefenen met de deegverdeler voordat je een mooie ronde crêpe kunt maken

Inhoud van de doos

Review Gadgy crêpe maker

In de doos zit de Gadgy crêpe maker met een houten spatel en deegverdeler en een gebruiksaanwijzing in 9 verschillende talen. De crêpe maker bestaat uit een anti-aanbakplaat aan de bovenzijde en aan de voorkant een regelbare thermostaat, een aan/uit indicatielampje en een indicatielampje voor de temperatuur. Aan de onderzijde van het apparaat bevindt zich een handige opbergsysteem voor het snoer. De bakplaat heeft een diameter van 30 cm.


Het gebruik

Review Gadgy crêpe maker Review Gadgy crêpe maker

Voor het eerste gebruik dient de bakplaat schoongemaakt te worden met een vochtige doek of spons. Belangrijk is dat het apparaat nooit ondergedompeld wordt in water. De eerste keer kan er tijdens het verwarmen een lichte rook of geur ontstaan, maar dat verdwijnt snel en is normaal voor het eerste gebruik.

Nadat de stekker in het stopcontact is gestopt begint het aan/uit lampje rood te branden. Nu kun je de temperatuur instellen door aan de grote ronde knop te draaien. Het groene lampje voor de temperatuur brandt zolang de bakplaat aan het opwarmen is. Zodra het groene lampje uit is, kunnen we beginnen met de eerste crêpe. Giet hiervoor een kleine hoeveelheid beslag op de bakplaat en verdeel het met een draaiende beweging over de plaat met behulp van de deegverdeler. Als de bovenkant van de crêpe niet meer vloeibaar is en je de crêpe een beetje kunt bewegen, dan kun je hem omdraaien met de houten spatel. Controleer of de andere kant ook mooi goudbruin is en leg de crêpe op een bord.

Gebruik in ieder geval altijd de meegeleverde houten spatel en snijd de crêpe nooit op de bakplaat. Hierdoor voorkom je krassen op de antiaanbaklaag en gaat het apparaat langer mee.


Crêpes

Review Gadgy crêpe maker

Met crêpes kun je eindeloos variëren. Vul ze met vers fruit, chocola of slagroom of maak eens een hartige variant zoals met spek of kaas.

Met de crêpe maker kun je ze ook iets dunner of juist iets dikker maken. Perfect voor op zondagochtend om lekkere warme blauwe bessen pannenkoekjes te maken óf wat dacht je ervan om de crêpe maker te gebruiken tijdens een kinderfeestje. Succes gegarandeerd!

Wil je ook lekkere crêpes gaan maken? Wij hebben een lekker recept!


Prijs

De Gadgy Crêpe maker is online te koop bij verschillende webwinkels. De prijs voor het apparaat is op het moment van schrijven (juli 2023) €29,99 bij Blokker.nl


Conclusie

Review Gadgy crêpe maker

Ben je op zoek naar een apparaat dat eenvoudig in gebruik èn makkelijk schoon te maken is, dan is de Gadgy crêpe maker echt iets voor jou. In een handomdraai zet je heerlijke crêpes op tafel, maar ook voor het bakken van eieren en het maken van wraps is het een ideaal apparaat. Wil je meer weten over handige keukenmachines en welke als beste uit de test komen? Neem dan zeker een kijkje op de beste keukenmachine!

Disclaimer: Deze crêpe maker hebben wij ontvangen om uit te proberen. Deze review is onze eigen mening en ervaring met het product.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter