Bijgerechten/ Hoofdgerechten

Quiche met 3 kleuren paprika, salami en kaas

Quiche met puntpaprika en salami

Quiche met 3 kleuren paprika, salami en kaas

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Voorbereidingstijd: 20 minuten Bereidingstijd: 45 minuten (oventijd)

Ingrediënten

  • 5 plakjes deeg voor hartige taart
  • 1 rode puntpaprika
  • 1 gele paprika
  • 1 oranje paprika
  • 4 bosuitjes
  • 15 gram verse platte peterselie
  • 15 gram verse bieslook
  • 125 gram goudsalami (stukje)
  • 4 eieren
  • 50 ml halfvolle melk
  • 100 gram geraspte Parrano

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 °C en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

2

Vet de taartvorm in met boter.

3

Leg de plakjes op elkaar en rol ze met een deegroller uit tot een mooie ronde plak. Bekleed de springvorm met het deeg.

4

Mak de paprika`s schoon en snijd ze in dunne reepjes.

5

Snijd de bosui in ringetjes en de peterselie en de bieslook fijn.

6

Snijd de salami in dunne reepjes.

7

Klop de eieren los met de melk en peper naar smaak.

8

Meng de paprika in een grote kom met de bosui, de kruiden, de salamireepjes en kaas en schep in de taartvorm.

9

Giet het eimengsel erover en bak in de oven in ongeveer 45 minuten goudbruin en gaar.

Notities

Extra benodigdheden: taartvorm doorsnede 22 cm

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter