Quiche met 3 kleuren paprika, salami en kaas
Ingrediënten
- 5 plakjes deeg voor hartige taart
- 1 rode puntpaprika
- 1 gele paprika
- 1 oranje paprika
- 4 bosuitjes
- 15 gram verse platte peterselie
- 15 gram verse bieslook
- 125 gram goudsalami (stukje)
- 4 eieren
- 50 ml halfvolle melk
- 100 gram geraspte Parrano
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 °C en laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.
Vet de taartvorm in met boter.
Leg de plakjes op elkaar en rol ze met een deegroller uit tot een mooie ronde plak. Bekleed de springvorm met het deeg.
Mak de paprika`s schoon en snijd ze in dunne reepjes.
Snijd de bosui in ringetjes en de peterselie en de bieslook fijn.
Snijd de salami in dunne reepjes.
Klop de eieren los met de melk en peper naar smaak.
Meng de paprika in een grote kom met de bosui, de kruiden, de salamireepjes en kaas en schep in de taartvorm.
Giet het eimengsel erover en bak in de oven in ongeveer 45 minuten goudbruin en gaar.
Notities
Extra benodigdheden: taartvorm doorsnede 22 cm
Nog geen beoordelingen