Zoet

Gemarineerde aardbeien in witte balsamico met ijs en pistachenootjes

marineerde aardbeien in witte balsamico met ijs en pistachenootjes

Dit is eigenlijk een heel makkelijk, maar wel erg lekker dessert. Zoek de lekkerste zoete aardbeien die je maar kunt vinden en dit dessert kan niet meer stuk. De combinatie van witte balsamico en aardbeien is echt hemels lekker. 

OP zoek naar een mooie witte balsamico? In onze winkel is de allerlekkerste witte balsamico te vinden!

marineerde aardbeien in witte balsamico met ijs en pistachenootjes

Gemarineerde aardbeien in witte balsamico met ijs en pistachenootjes

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordeling)
Laden...
Aantal: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten (+ 1 uur wachttijd)

Ingrediënten

  • 500 gram aardbeien
  • 2 1/2 el witte balsamico
  • 1 tl vanillearoma
  • slagroomijs
  • 2 el pistachenootjes (ongezouten)

Instructies

1

Was de aardbeien en droog ze voorzichtig met keukenpapier.

2

Snijd de kroontjes van de aardbeien en snijd ze in tweeën. Grote aardbeien kun je in vieren snijden.

3

Meng de gesneden aardbeien met de witte balsamico en vanillearoma in een ruime kom. Laat minimaal 1 uur marineren.

4

Schep op 4 borden of kommen 2 bollen ijs. Verdeel de aardbeien over de borden.

5

Garneer met het overgebleven sap en de pistachenootjes.

Deze recepten vind je misschien ook leuk

Nog geen beoordelingen

Laat een bericht achter