Een aardappelsalade smaakt heerlijk op een zomerse dag of als bijgerecht bij de BBQ. Je kunt deze salade ook bijvoorbeeld ’s ochtends maken voor een picknick. Lekker fris door de Griekse yoghurt en de kappertjes!
Frisse aardappelsalade met bosui en kappertjes
Ingrediënten
- 500 gram krieltjes met schil
- 3 bosuitjes
- 4 el Griekse yoghurt
- 1,5 el mayonaise
- 1 el rodewijnazijn
- verse peper
- zeezout
- 2 el kappertjes
- 15 g rucola
Instructies
1
Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze in ruim water in 12 min. gaar.
2
Giet af en laat afkoelen.
3
Snijd ondertussen de bosui in heel dunne ringen.
4
Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en rodewijnazijn in een kom.
5
Breng op smaak met peper en zout.
6
Meng de krieltjes met de dressing, de kappertjes en de fijngesneden bosui.
7
Bestrooi de salade met de rucola.
Nog geen beoordelingen